Contact
U kunt contact opnemen met
Daniëlle Hille via
06-41954912
of via volgend formulier.

Vijf natuurgerichte principes

Energie

Ervoor zorgen dat je in je eigen energieveld staat, zodat jij je bewust bent van je eigen functioneren, je eigen welzijn. Zo komt de energiestroom weer op gang en zullen blokkades verdwijnen, want deze belemmeren je in je potentieel, in je functioneren en maken je moe, zowel geestelijk als lichamelijk.

Samen gaan we op zoek naar de blokkades die er zitten, en waarom jij je openstelt als een soort vergiet. Wellicht mis je een emotie of een gevoel en probeer je dat op deze manier te compenseren.

Wanneer je in je eigen energieveld zit, weet je op deze manier heel goed je lichaam en je geestelijke toestand te onderscheiden van jezelf en weet je op deze manier ook wat je eigen levensbehoeftes zijn.

Dit kun je bereiken door jezelf steeds in je eigen energieveld te plaatsen, eventueel met behulp van de Bachremedie.

Prikkeloverdracht

Een mens krijgt van buitenaf vele prikkels, zowel geestelijk als lichamelijk. Het is de bedoeling om in je eigen kracht te staan, zodat jij je weg kunt volgen zonder beïnvloed te worden door prikkels van buitenaf.

Drainage

Door middel van onder andere massage zorg ik ervoor dat het lichaam wordt aangezet tot het afvoeren van onder andere afvalstoffen en/of stress. Het lichaam komt tot rust, waardoor de bloedsomloop en stofwisseling beter zullen verlopen. Het zet het lichaam aan tot herstel, waardoor het lichaam geneest en in balans komt.

Voeding

Wanneer je goed in je eigen energieveld zit, zowel geestelijk als lichamelijk, en je luistert naar je lichaam, weet je precies aan welke voedingsstoffen en middelen je lichaam behoefte heeft.

Tevens maak ik gebruik van de celzoutentherapie van Dr. Schüssler: de aanwezigheid van de 12 minerale zouten in menselijke lichaamscellen die essentieel zijn voor het goed functioneren van cellen en weefels. Het bevordert het functioneren en het natuurlijke afweersysteem van de lichaamscellen en daarmee de gezondheid.

De psyche en het (on)bewust ziek maken.

Er zijn dingen die wij ons letterlijk aanpraten en waarvan we overtuigd raken dat het de waarheid is.

Deze informatie geven wij elke dag, elke seconde door aan onze cellen zodat ons lichaam en onze psyche ervan overtuigd raken dat het de waarheid is. Wanneer we proberen de informatie te resetten, en met onze psyche andere informatie geven, dan zal naar verloop van tijd ons lichaam en onze psyche dat gaan geloven. Het komt er eigenlijk op neer dat wij elke seconde ons lichaam zelf programmeren en wellicht onszelf ziek maken. Ziekte is een teken dat aangeeft dat er een conflict is in ons lichaam, een emotie en/of een blokkade die wij niet hebben opgelost. Zodra wij die hebben gevonden kunnen wij deze herstellen.

Samen gaan wij proberen het lichaam te herstellen (de reconnectie). Door middel van diverse behandelwijzen uit de natuurgeneeskunde sporen wij de emoties en de blokkades op, zodat wij daarna het lichaam weer opnieuw programmeren met de juiste informatie.

Ik werk volgens de vijf natuurgerichte principes.

Ik heb mijn HBO natuurgeneeskundig therapeut. Mijn HBO diploma hypnotherapie en regressie is erkend door:
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) & VBAG.