Contact
U kunt contact opnemen met
Daniëlle Hille via
06-41954912
of via volgend formulier.

N.E.I.

Neuro-Emotionele Integratie (NEI) is een methode die het beste haalt uit de acupunctuur, bio-kinesiologie, neurowetenschappen en toegepaste psychologie. De methode biedt een simpele, snelle en eenvoudige manier om emotionele blokkades uit het verleden op te lossen.

Het is een simpele en effectieve methode om snel tot de kern te komen van onze onbewuste emotionele blokkades (ook emotionele virussen genoemd), die eenieder van ons bezit.

De behandeling

Met behulp van spiertesten en het stellen van vragen aan het onderbewuste geheugen is het mogelijk om erachter te komen wat er in het verleden gebeurd is wat je er nu van weerhoudt een volledig functioneel en gelukkig leven te leiden. Een simpele ademhalingstechniek kan jou bevrijden van emotionele blokkades en de weg vrijmaken voor genezing, groei en ontwikkeling.

NEI is geschikt voor vele uiteenlopende klachten

NEI is een krachtige methode die succesvol is gebleken bij mensen met vele uiteenlopende klachten. Enkele voorbeelden van klachten die effectief met NEI te behandelen zijn: leerproblemen, sportblessures,  nagelbijten, roken, overgewicht, hoofdpijnen, reuma, gebrek aan discipline, onhandelbaar zijn, gebrek aan zelfvertrouwen, examenvrees, ongelukkige relaties, astma, eczeem, stress en nachtmerries.

Ik werk volgens de vijf natuurgerichte principes.

Ik heb mijn HBO natuurgeneeskundig therapeut. Mijn HBO diploma hypnotherapie en regressie is erkend door:
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) & VBAG.