Contact
U kunt contact opnemen met
Daniëlle Hille via
06-41954912
of via volgend formulier.

LBA/VR test

Levend-bloed-analyse

Is een diagnostische onderzoekmetohode waarbij gekeken wordt naar de kwaliteit van verschillende elementen van het bloed. Met slechts enkele druppels bloed kunnen afwijkingen of defecten aan bloedcellen worden opgemerkt. Zo kan er worden gekeken naar bijvoorbeeld de vorm van de rode bloedcellen, wat kan aangeven hoe het is gesteld met de werking van de organen zoals de lever en de milt. Ook de mate van activiteit van de witte bloedcellen is te zien in dezelfde druppel bloed. Tevens kan er worden vastgesteld of er in het bloed elementen aanwezig zijn die daar niet thuis horen, zoals gistcellen en bacteriën.

Dit onderzoek is geschikt voor

Detectie van het candida-syndroom, post-viraal syndroom (ME), en vele andere pathologische condities.

 De vrije radicalen test

Kan aangeven in hoeverre het lichaam belast is met zgn. vrije radicalen. Vrije radicalen zijn hele kleine “afvalprodukten”die afkomstig zijn van bijvoorbeeld slechte voeding, stress, roken, straling, chemicaliën of medicijnen. Het zijn stoffen die ons lichaam veel schade aanrichten. Aandoeningen die in verband worden gebracht met een teveel aan vrije radicalen zijn o.a. allergieën, ontstekingen, hart-en vaatziekten, aandoeningen van het zenuwstelsel en kanker.

Gelukkig is er ook een manier om van de destructieve gevolgen van de reeds aanwezige vrije radicalen af te komen. Anti-oxidanten zijn stoffen die vrije radicalen “neutraliseren”  oftewel onschadelijk maken.

De bloed analyse zoals deze bij de NatuurGeneeskundige praktijk wordt uitgevoerd kan niet altijd aantonen waar de klacht gelokalisseerd is in het lichaam. Het onderzoek geeft aan welk effect een bepaalde afwijking in Uw lichaam op het bloed heeft en in samenspel met Uw klachten kan hieruit een diagnose komen.

Ik werk volgens de vijf natuurgerichte principes.

Ik heb mijn HBO natuurgeneeskundig therapeut. Mijn HBO diploma hypnotherapie en regressie is erkend door:
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) & VBAG.